Viral Hit



Orijinal Adı: 싸움독학 (Ssaumdokhak)
İngilizce: Viral Hit / How to Fight
Türkçe: Nasıl Dövüşürsün
Tür: Aksiyon, Okul, Dövüş Sanatları
Yazar: Park, Tae-Jun
Çizer: Kim, Jung-Hyun

- Seri Devam Ediyor-

Sınıf arkadaşı ve popüler Newtube yayıncısı Pakgo tarafından zorbalığa uğrayan Yoo Hobin'in lise günleri kötü geçer. Hobin, okul dışında, annesinin hastane faturalarını ödemek için yarı zamanlı bir işte çalışır ve hayatı bu şekilde devam eder. Bir gün, Hobin kabloya takılarak Pakgo'nun kameramanı Jiksae'nin üzerine yanlışlıkla ramen döker ve kabloya takıldığı için Jiksae'nin oyun yanını keser. Jiksae buna çok sinirlenip Hobin'e vurmaya başlar. Sonunda sefil yaşam tarzından bıkan Hobin savaşmaya başlar ve Jiksae ile acıklı bir kavgaya tutuşur.

Ertesi sabah, Jiksae'nin yayınındaki kameranın iki çocuğun tüm utanç verici kavgasını kaydettiği ortaya çıkar. Üstelik, görüntüler yanlışlıkla Newtube'a yüklenmiştir. Bir gecede viral hale gelen Hobin, aynı zamanda izleyicilerden on milyon won kazanarak müthiş bir gelir elde eder.

Newtube'un kazandıracağı paradan etkilenen Hobin, beklenmedik şekilde kendisine iş birliği teklif eden Jiksae ile birlikte daha fazla dövüş videosu çekmeye karar verir. Pakgo ve diğer aşılmaz gibi görünen rakiplere karşı mücadele eden Hobin, yayın dünyasının zirvesine mi çıkacak yoksa alt edemediği bir düşmanla karşılaşıp dibi mi görecek?


Bu manhwa'yı gerçekten sevdim. Fakir ve okul zorbaları tarafından ezilen Yoo Hobin'in NewTube üzerinden içerik üretmek için insanlarla kavga ettiği ilginç bir seri. Yan karakterlerin de iyi olması ve şiddet, kan gibi japon shounenlerinin kaçındığı şeyleri burada bolca bulduğum için ilgimi çok çekti. Sabah akşam sadece bu seriyi okuyorum. Bölümleri uzun olduğu için şimdilik 51. bölümdeyim. 50 bölüm daha okusam güncele geleceğim. 

Yorumlar